Klick, klick

Klockan är halv ett och jag ska blogga för dagen haha! Märkt att jag bara bloggar på kvällen och aldrig på dagen .. det har blivit en vana nu men det är väl inget fel på det? Hihi :)

I alla fall, det har varit en seg dag. Vaknade upp med huvudvärk vilket jag aldrig brukar få! Jobbigt värre :/ Men det kunde inte stoppa mig från att träna så det blev ett träningspass idag med min kääära träningskoompit :) Sen har jag inte gjort så mkt mer, bara segat framför datan och tv:n resten av dagen.

Igårkväll så klickade jag hem en klänning som jag blev in loooove med direkt. Sjukt fin :) Hoppas att den kommer sitta bra annars blir jag besviken!

Ska nana nu så sleep tight ♥


28 mars

Yoo!

I fredags när vi skulle ut så var det menningen att vi skulle fira linh men hon blev tyvärr sjuk så kunde inte följa med den stackarn. Så vi andra bestämde oss för att gå ut ändå! Längesen man var ute med tjejerna :D Bilder kommer upp så fort jag har fått dom!

Från och med första april ska jag inte jobba lika mycket för hon som jag jobbde åt har kommit tillbaka :) Så det kommer bara bli tre dagar i veckan som jag ska jobba. Det blir inte lika mycket cash men det är skönt med lite tid för sig själv också.

Ska ta och duscha nu så man blir freesh, peace ouut folks ♥

Full rulle

Idag har jag hunnit med en hel del faktiskt :) Gick upp halv nio för att följa med kussen på lägenhetsvisning. Sedan skyndade jag mig hem för att hämta väskan för ett träningspass med lien. Det blev en ganska chill träning idag men bättre det än inget ellor hur? Sen följde hon med mig hem för lite phöö som min mamma hade lagat! Åhh, det var verkligen länge sen sist! MUUUMS var det :D Efteråt åkte jag och mamma till väla och ikea för att handla lite. Hann inte kolla så länge i butikerna för mamma hade några ärenden som hon skulle göra efteråt. Fick i alla fall hem några ramar och galgar och även lite nytt till garderoben :) Är riktigt sugen på en feeet shoppingdag när jag har fått min lön dvs. veelly soon.
Imorgon efter jobb blir det utgång med tjejerna, en fortsättning av linh's födelsedagsfirande hihi :)
Ska lägga mig tidigt ikväll för det blev alltför sent igår av allt tetrisspelande -.- Godnatt ♥

H&M

IKEA

Sunshine

Hej där!

Solen skiner så fint idag men vet inte riktig hur kallt det är för har ännu inte gått ut men det ser riktigt härligt ut från mitt fönster i alla fall. Bara för att det var så soligt så tyckte jag att jag förtjänade att äta en bit glass hihi :) Om en stund ska jag göra ve mig och sedan dra till jobbet. Händer inte så mycket mer idag tror jag :)

Avis på er som kan vara ute och njuta av solen medan man själv ska va inne och jobba. Ha de bra! ♥

Linhs bdaaay!

Idag är det ingen vanlig dag eftersom det är Linhs födelsedag ♥ Ett stort grattis till dig, Linh som blir underbara 19 år!

Dagen började med att alarmet började skrika halv åtta imorse för jag skulle se om det fanns någon tvättid för tvättkorgen hade svämmat över. Men gick inte upp förrän en halvtimma senare och när jag väl steg upp för att gå ner så fanns det ingen ledig tid. Ja jag vet att man ska boka och shit men jag tänkte att det inte är många som går upp så tidigt på morgonen för att tvätta. Ack så fel jag hade -.- Så gick och la mig igen. Sen senare mot eftermiddagen hade jag en klippning hemma och sedan packade jag träningsväskan för att bege mig till gymmet för att träna med lien. Har faktiskt börjat träna igen, REGELBUNDET NU T.O.M! Hihi :) *stolt över mig själv* Efter gymmet fick jag och lien stressa för att hinna i tid för vi skulle träffa tjejerna på knutan och sedan gå tillsammans till restaurangen. Inte kom vi dit i tid utan en haltimma efter, he he he. De hade väntat snällt på oss där inne :) Det blev käk på thai corner eftersom vi inte hade ätit där förut. Det var väldigt frääsht (stavningen?) där och
maten var värd varenda av linhs kronor haha :) Kan aboslut tänka mig att äta där igen.

Nu sitter jag hemma och ska kolla på någon film innan jag går jag lägger mig. Det var alles för idag och grattis igen babe ♥

Födelsedagsgrisen pratar i telefon




Marinerad oxfilé med wokade grönsaker severad på gjutjärnstallrik


Baileys cremé brulee (?)



Avslutar med en egopic :)


Tillbaks igen.

Chacha :) Ville bara meddela att jag fortfarnde finns vid liv, mer eller mindre. Jag har totalt glömt bort min kära lilla blogg men nu är jag här eller hur?! Det ska så småningom bli en ändring på detta hade jag tänkt men som sagt vi får se hur det blir med det (jag och mina löften -.-). En kort sammanfattning av vad som hänt den senaste tiden:

- Slutade på salongen där jag hyrde stol, kände att det inte riktigt var min grej. Men det gav mig erfarenhet som jag kommer ha nytta av i framtiden!
- Åkte till vietnam igen (var ju där i somras om jag inte nämnt det tidigare).

Just nu så jobbar jag på restaurangen Asia kock där jag har jobbat tidigare. Planerat att jobba där tills jag hittar ett annat frisörjobb. Vill ju helst bli anställd men det är ju inte så lätt att få en anställning som frisör eftersom det finns så jäääävla många frisörer där ute! Så det är bara att leta leta leta.

Puss på er som har saknat mig ♥ det är ju skitmånga .......  NOT. hihi.