Helg

Redan fredag idag & veckan har gått sjuktsnabbt ! Tänk er att det bara är mindre än två veckor kvar tills jag får SOMMARLOOV ! :D Asså, jag kan knappt tro det .. känns som jag ska gå i skolan i minst en månad till . Tiden har gått skitfort, jag har knappt hunnit ta in allt  som har hänt .. det är faan läskigt  :|  Om det fortsätter såhär så kommer jag snart bli gammal & sen dö :(  Bara att tänka den tanken gör mig skakig .. vill verkligen inte bli någon gammal kärring *snyft*  Får väl sluta tänka på det och leva i nuuet och ta vara på  tiden istället. Men fan man blir lätt deprimerad  när man tänker på sånt, eller det blir jag i alla  fall .. Såg "The constantine" på trean innan och det är nog där ifrån jag har börjat tänka på allt detta. Den handlade om döden och vad som hände efteråt om  man  ska till himlen lr helvetet. Filmen var bra och rätt läskig men jag blev inte alls så rädd som jag brukar bli när jag kollar på läskiga filmer. Känner mig stolt haha :D Men ska gå och lägga mig nu, så puusshaaje ♥

Make-over modell

Äntligen är det överstökat ! Faan va skönt, nu slipper jag oroa mig .. eller kommer fortfarande oroa mig vad jag kommer få för betyg men ändå skönt att det är över :)  Hade idag sluttestet för färg&form&stil kursen. Det gick ut på att vi alla skulle skaffa en modell som skulle få en make over på både, hår & smink och lite kläder :) De skulle även bli fotograferade innan och efter makeovern x)  Emmy sis ställde upp som modell som jag nämde tidigare.  Först gjorde jag en massa analyseringar om vilka färger och frisyrer som hon passar i och sedan var det dags för lååångt & hårt arbete. Hon hade ljusa slingor på längderna och var mörkare i botten och så hade hon en blond slinga förstås :) Kom fram till att jag skulle färga hela hennes hår i en mörkare brun färg och lägga på en askig toning på den blonda slingan . Var lite orolig i början när jag skulle färga hela hennes långa hår för att var rädd att vi inte skulle hinna med för vi hade bara 5 timamr på oss . Det kanske låter som en lång tid men tiden gick fort som fan ! :O Efter färgningen så sminkade jag henne rätt naturlgt men fokuserade ändå lite extra på ögonen . Hmm, jag tror jag fokuserade för mkt vid ögnonen.  Det blev nog "lite" för mkt (A) Så det är det jag bekymrar mig mest över när min lärare ska bedömma resultatet .. :/  Men färgen  tyckte jag blev skitbra, det blev som jag hade förväntat mig :D Jag är ändå ganska nöjd med dagens insats (förutom sminkningen då). Även om jag tyckte färgen blev bra så är jag inte 100 procent nöjd för jag är en perfektionist (A) Allting måste bli perfekt för jag ska bli helt nöjd . Men jaa får väl lära mig att vara nöjd ändå även om saker och ting inte blir helt perfekt ^^.  Älskling åkte ner idag för vi skulle träffas men hann bara va med honom en stund för han skulle till  sina kompisar och spela poker. Men vi får väl va mer när vi träffas på söndag. Längtar <3

Kommer så småningen om lägga upp bilder på makeovern när jag får dom av min lärare, även om jag vet att hon kommer döda mig, hehe (AA) Har varit en låång & kul dag så jag ska gå och lägga mig så jag får min skönhetssömn, hihi :) 
Good night & sleep tight ♥

Ps. Besök gärna hennes blogg http://emiipham.blogg.se ^^,


tisdagendentjugosjätte

Måste verkligen klaga och säga att jag haaatar verkligen baajsvädret här i Sverige ..  Imorse så var det fint väder & solen sken & det var ganska varmt ute och senare mot kvällen så bara öste regnet ner ! Cp väder -____- Men som tur så regnar det inte längre :)  

Skoldagen var helt okej, hade först religon och sedan kundmottagning . På kundmottagning så fick jag och Kaalina en kund som ville bli blond igen och hon hade typ svart hår . Vi tog i allt möjligt i hennes hår och allt tog sån tid ! Vi stod och jobbade i typ tre timmar nonstop, snacka om jobbigt :| Faan har aldrig blivit så trött efter ett kundpass måste jag erkänna . Men det blev rätt bra & hon blev nöjd i alla fall hoppas jag (A) 

Förresten måste berätta om min hemska dröm som jag drömde inatt, brukar aldrig komma ihåg vad jag drömmer om nuförtiden men inatt gjorde jag det av någon konstig anledning. I alla fall så drömde om min 18-års fest som blev heeelt misslyckad ! Alla jag hade bjudit kom och vi hade skitkul sen plötsligt skulle alla gå och fixa något . Jag trodde att de skulle överraska mig med något och förväntade att dom skulle komma tillbaka efter en stund . Men neej ingen kom tillbaka så jag blev ensam kvar :(  Så jag ringde runt till alla men det var ingen som svarade .. trodde alla stack för de tyckte att det var en skittråkig fest och jag som trodde att alla hade det så roligt. Självklart började jag storböla som faan och blev skitledsen .. och som tur så vaknade jag efter det för ville verkligen inte veta mer om den drömmen !  Låter kanske fjollig men faan den var verkligen hemsk ! Ajja ska gå och lägga mig nu och hoppas verkligen inte att jag drömmer om det mer någonsin ! Godnatt & sov gott  ♥


Resten av dagarna ..

Heeey, lite sen uppdatering av helgen men bättre sent än aldrig eller hur? I alla fall så kom Emmy hem till mig i fredags för hon ville slinga bort sin utväxt och få allt ljusare. Men snälla färgpaketet hon köpte räckte inte ens till mitt hår och jag skulle slinga hela hennes långa, tjocka hår med det lilla ?  jaja  -___-* Så jag föreslog att hon kunde ställa upp som Make-over modell på torsdag och då kunde hon få HELA sitt hår färgat, haha :D Så istället färgade jag hennes blonda slinga som hon hade sen innan. Utväxten på slingan skulle bort och hela slingan skulle bli ljusare och det blev den :) Senare vid fem så stack jag till jobbet och jobbade till elva.

Nästa dag jag gick upp vid 10 för jag skulle övningsköra med pappa men nej han var sjuk så det blev inte av . Egentlien skulle jag också jobba i lördags men tog ledigt för att min barndomskompis Hoai Mi skulle fira sin 18-årsdag :D Grattis till henne ännu en gång ! <3 Bestämde mig för att ta tåget tio över tre så hoppade snabbt in i duschen. Ville fixa mig helt klart innan jag skulle komma fram till malmö men hann verkligen inte för stressade som fan ! Allt jag hann med var att platta mitt hår och packa alla grejer sedan sprang jag till bussen. Vangligtvis brukar jag gå tio min innan bussen kommer så jag hinner med den, men jag var så stressad så jag sprang ut typ tre min innan bussen skulle åka .. och gissa vad? Så klart så missade jag bussen så var tvungen att ta ett senare tåg :S Tog tåget halv fyra istället och var framme typ fem på centralen och där mötte min älskling mig. Vi hade inte ens köpt någon present så vi åkte till triangeln och skulle köpa presentkort till henne. Som tur så hann vi köpa det innan dom skulle stänga för de stänge egentligen vid fem. Lite tur hade man den dagen ändå, hehe :) Sedan så åkte vi hem till honom för att fixa oss och sånt. Festen började vid 8-9 tiden och när vi kom fram det böjds sen på vietnamesiskt mat. Palla inte förklara vad vi åt för alla kommer inte att fatta ändå :) Jag och älskling satt där och käkade som fan bara för vi var hungriga (A) Sedan vid 10-11 hade nästan allt folk kommit så vi drack och snackade. Kunde inte dansa för det gick typ inte att fixa musiken eller nåt så jaa . Sen vid tolvslaget så sjöng vi för henne och käkade jordgubbstårta, mums :) 

På tolvslaget så  blev det även den 24 och det var min och älsklings 10 månadsdaaag !  En timme senare så åkte vi hem för vi ville hem och mysa hihi (A). Det var en trevlig födelsedagsfest ! Taack Mi för i lördags :)

Nästa dag så kunde vi inte fira för vår dag för att han var tvungen att jobba redan vid 10 så han stack kl halv nio tror jag? .. själv låg jag där heelt ensam i hans säng utan honom :( Men sen när jag hade vaknat så tog jag bussen direkt till caféterian där han jobbade :D Hjälpte till och sånt och såklart spandade in folk där ;) hahaha skoj skoj (A) När de skulle stänga så tog jag tåget hem och var hemma runt 6. När jag kom hem så käkade jag & pluggade lite sen nana :) Så har min helg varit och hoppas ni hade en lika mysig låånghelg som jag hade, MOOOHAZ



En gammal bild på mig och älsk <3  Kunde inte ta några bilder i lördags för glömde kameran hemma ..

LOOV!

Idag är det krisihimmelfärdsdagen och det är en röd dag så vi är lediga från skolan och så är det klämdag imorn så vi är lediga imorn också! Guud så sköönt med lov! Dagen började med att Lien messade och frågade ifall vi skulle sola på hålan, lr vad det kallas men jag pallade inte där för det finns mmassa småbarn. Så jag föreslog att vi skulle sola i min lilla gård istället och chilla xD Där låg vi och "stekte" oss i solen, det var inte så att vi fick massa färg direkt men lite fick vi i alla fall :D Efter ett tag kom seega thue och joina oss. Vi låg där och snackade om allt möjligt, allt som tjejer snackar om typ lite skit hit och dit om allt och alla ;) haha skooja (A) Efter ett tag blev det kallt så vi gick in och övade våra fina röster på karaoken (not). Sedan bestämde vi oss att vi skulle göra sushi, var egentligen inte så suugen men vi kom inte på något annat vi kunde laga så det blev sushi. Vi begav oss till Maxi och köpte alla grejer som behövdes. Det tog sin lilla tid men sen när vi blev färdiga så högg alla i (bara för jag hade gjort dom) hehe. Efter det så skulle Thuue hem och övningsköra. Jag, lien & min kusin somnade på sängen när hon hade åkt hem. Sedan vaknade vi av att någons mobil ringde. Lien stack hem och jag gick upp för att plugga på samhällsarbetet som ska va inne på måndag. Nu sitter jag vid datan och tänkte renskriva allt mög men få se om det blir något gjort. Sen blir det antaglien tv och sen efterlängtade sleep! Det var väl allt som jag har gjort idag och det var varit en helt okej början på "minilovet" men förhoppningsvis så händer det mer saker de andra kommande dagarna. Det var allt för mig idag, såå pusshaaje (L)

Välkommen till min nya blogg!

Heej alla bloggare och läsare ! Jag har skaffat mig en blogg som ni ser och här kommer jag skriva om allt möjligt men framförallt det som händer i mitt "spännande" liv och självklart en massa annat också :) I början kunde jag aldrig tänka mig börja blogga, men jaa man ändrar sig och här hamnade jag en vacker dag som idag (not). Vet inte vad mer jag ska skriva, så avslutar mitt första inlägg på min nya blogg . Jag hoppas att ni där ute kan ta er tid att läsa min blogg någon dag . Peeaace out folks x)