så typiskt ..

tror jag börjar bli sjuk. extra kul när man har sportlov (!)

24/7-08 - 16/2-10

Idag är den dagen som jag vetat om att den skulle inträffa. Om jag ska va ärlig så var det på grund av ngt sånt här som jag visste skulle förstöra. Har känt på mig detta länge, och varför var jag fortfarande kvar? Jo, för kärleken gjorde mig blind.

Jag tycker det är synd att det har gått såhär lång tid innan jag ens fick reda på ngt OCH att det inte kom från dig utan av ALLA andra. När jag hade alla bevis så nekade du fortfarande. Hur dum tror du jag är? Visst det har gått ett bra tag innan jag fick reda på detta, men jag är glad att jag fick reda på det nu. Bättre sent än aldrig. Tycker att det var sjukt lågt av dig att ens göra något sånt när vi har varit tsm så pass länge. Fattar inte hur du kan gå med gott samvete efter händelsen. Fattar verkligen inte! Du är fan inte mänsklig någonstans.

Redan från dag ett har nästan alla varit emot vårt förhållande men jag har inte brytt mig om dom utan ville försöka ändå. Visst vi har haft våra stunder men nu när jag tänker efter så har de dåliga stunderna varit fler och det är nästan bara det jag kommer ihåg från det vi hade om jag ska vara ärlig.

Självklart är jag jääävligt förbannad just nu och mår kanske inte på topp MEN jag kommer må bättre. Det kommer ta tid det vet jag, men jag kommer klara det! Tänk inte ens tanken att det kommer bli vi igen. för det kan du glömma.

Ville bara lätta på det jag hade inombords. Tyckte det passade att uttrycka mig här för vet inte var jag annars ska ta vägen. Finns ett ordspråk "Forget and forgive". Det jag ska göra nu är framförallt FORGET! och det andra ordet existerar inte i mitt huve, inte just nu iaf.

Jag vet att du kommer läsa det så TA ÅT DIG!

Iäm gonna touch the sky.

Hej. Idag har jag varit på pratiken och bara övat på min dockor till tävlingen. Tycker jag har varit duktig! :) Jao det var väl i princip det jag har gjort idag. Imorn blir det ännu en dag på praktiken. Nu i trean ska vi va där två gånger i veckan. Så det blir två långa dagar. Imorn kommer det även folk på besök hemma oss mig, tihihi :) Ska nt babbla på mer så säger godnatt så länge. Pusspusss på näsan ♥

döööd.

Shululu. Efter skolan så stack jag till jobbet. Rätt drygt var det för det var nte alls många gäster. Så fick sluta en timme tidigare :) Det behövdes verkligen. Tog en dusch när jag kom hem och nu ligger jag här i sängen och känner att jag kommer somna närsom. Helt död efter en lång dag. Imorn blire praktik från 10-18 så kommer bli en lång dag imorn med. Hoppas du får en god natt men mkt sömn för det kommer jag att få ♥

2 februari

HEEY.
Det var final på Paradise Hotel idag och som sagt det kunde man absolut inte missa. Det var Jackie och Patrik som vann hela skitet. I med att de klarade av "trohets-testet" så vann de en kvarts miljon tillsammans. FETT NICE!
Tyckte att det var fel par som vann .. ville att Christoffer skulle vinna. Han hade spelat bra under hela spelets gång och därför förtjänade han att vinna. Tyckte dock att han stod i finalen med fel tjej och det var lite kanske därför han inte vann tror jag. Aja grattis till vinnarna iaf :) Nu när det är slut så vet jag inte vad jag ska kolla på. Finns inget bra på tv längre, bara en massa konstiga program som visas. Innan kunde jag lätt välja tv:n framför datan men nu väljer jag hellre datan före. Sånt är liiivet. Läggdags för mig nu, så sov gott folks ♥

Waaazäää

Heelluu bloggen. Längesen sen sist! Som vanligt har jag haft mycket på gång så har inte haft tid och skriva. Ska försöka bli aktivare på min kära blogg! (vet inte hur många gånger jag har sagt det nu) (A)
Anyways har tränat rätt mkt på mina dockor till tävlingen som är om typ lite mer än en vecka! PANIK TILL MAX. Jag vet knappt hur jag ska göra för frisyrer så känner mig rätt stressad! Sa jag rätt stressad? jag menar MYCKET! Inte nog med det så ska vi snart ha gesällteori, och det är typ som körkortsteori fast inom frisör då. Jag har inte börjat plugga på det ännu .. Vill bara gå i ide och sen vakna upp när värmen har kommit! Skulle varit sjukt skönt och slippa allt plugg och en massa annat skit om gör en stressad. 

Aja ska nt klaga mer :) Jag var och hämtade min glasögon idag! De har fått trixa och fixa dom lite eftersom de var för långa och stora bla bla bla. Så nu ser dom någorlunda okej ut iaf ;) Som sagt ska bara använda dom när det behövs! Känner mig som en nörd när jag har dom på, men en väldigt söt sådan .. hihihihi :)

Imorn är det final på paradise hotel och det får man inte missa! Hoppas på att Christoffer och Erika tar hem skitet! Får se hur det går med det.

Ska ta och sova nu, natti ♥


                 

                             Har äntligen köpt mina älsklingar ♥