I feel good.

Kom hem från gymmet för en timma sen. Känner mig duktig (H). Det var ett tag sen och det kändes verkligen(!), men det kändes sjukt skönt efteråt. Ska försöka tillbringa mer tid på gymmet än vid datan, undra hur det kommer gå .. ? x) Måste träna inför beach 2010 :) Bejeweled kallar, måste dra hehe ♥


25 april.

Idag bar det av till Malmö för att träffa älskling. Var på Entré och hittade lite grejer, bland annat min STUDENTKLÄNNING! :D (eller vet inte riktigt ännu om jag ska behålla den, ville testa den hemma först innan jag bestämmer mig). Blev chockad att jag hittat någon så snabbt, brukar alltid vara så sen ute med att leta, hihi. Sen käkade vi på Asien, en restaurang med vietnamesiskt husmanskost och det var väl gott. Sedan åkte vi hem och kollade på en film, kommer nt ihåg vad den heter men Jennifer Aniston och Gerald Butler var med i den och jag vet jag kan googla men pallar eeenntee :) Det var dagens lilla "äventyr" det. Kan visa grejerna jag köpte någon vacker dag :) Pusspuss ♥

Ångest ångest ångest ..

Shit, har så jävla mycket på gång i skolan just nu! Först och främst ska jag snart ha nationella prov i både svenska b & engelska b. Man kan typ inte förbereda sig så mkt så känner mig fettnervös. Sedan är det snart dags för gesället, gud vill inte ens tänka på de, för får bara en massa ångest :| Gesället är den 9 maj och jag har nt skaffat alla modeller, bra saue (Y) Måste ta mig i kragen och fixa allt denna veckan annars skjuter jag mig själv, ätligt talat.
Nog om möget, ska ta och läsa den feta engelskaboken som vi har fått on top of allt stress! -_____-

Ticket, check!

Ville bara säga att jag har ÄNTLIGEN bokat resan som jag ska göra efter studenten! Ska vara iväg i fem veckor och det kommer bli underbaaaart, längtar som bara den! :D

Påsklovet .

Det slog mig nu att det var det sista påsklovet någonsin, läskigt! Jag hade inte planerat så mkt inför påsklovet men det blev hände en hel del ändå :)

De första dagarna gjorde jag inte så mkt, segade mest hemma.
Tisdags så bar det av till Linda som hade fyllt 18 år. Det firades med en middag med hennes närmsta. Det blev mkt prat och skratt den kvällen, trevligt.
Onsdags så jobbade jag bara.
Torsdags så skulle vi till Linh som också hade fyllt 18 med. Där bjöds det också på mat och tårta och annat gott :) Mot slutet så sjöng vi karaoke och snackade och sånt. Sedan skulle de andra till discot, men jag hade inte så stor lust och dra dit, så jag stack till tönten istället.
Fredags så hade Windy och Tung sovit över och vi bestämde oss för att käka ute. Det blev som vanligt china garden, sedan kom Jenny och Kenny och joinade oss. Efter maten så stack vi tjejer till Entré medan killarna till deras andra hem, GEC -____-' När vi var klara så stack vi till Gec för att möta upp killarna, då hade några till kommit dit. Så alla vi åkte till D och skulle laga middag och bara umgås :) Det slutade med att Windy & Chau & jag lagade maten medan de andra höll på ngt annat. Vi lagade min specialité, kyckling med blandade grönsaker och vårrullar :) Typ den enda "viet" maten jag kan laga, hehe. Mot kvällen så höll vi alla på olika grejer, några spelade kort och några spelade med sina iphones och lite sånt. När de flesta hade stuckit hem så spelade vi "fiska" och jag var den som vann mest hähä, skills (H) + (enormt mkt tur) Det var mkt ruuligt :D
Lördags så åkte jag hem för jag skulle jobba, var helt död efter typ 5 h sömn. Trodde det skulle va skitmkt folk för det brukar va de på helgerna, så klunkade i mig två koppar kaffe för jag skulle orka men vafan det var inget folk alls -_____-
Söndags så bestämde vi i sista sekund att  vi skulle till Göteborg för att gå på discot. I början var jag helt säker på att jag inte ville dit, men till slut så åkte man dit ändå. Åkte dit med Duong, anh An och Jenny & Kenny. Denna gången bodde vi på samma ställe som sist, Scandic Crown. Tar bara typ 10 min att gå till Trädgårn därifrån. De är niice (Y) Det blev att vi splittrade oss när vi skulle förfesta. Jag, Duong, An stack till en kompis till An. Kände typ ingen där. Sen var det en kille med dreads som kom från igenstans och tog en sån stor svart plastpåse och drog den över mitt huve. OMG, killen var störd till max, vafan ofta man gör de ?!?!?! Jag blev skitsur och på dåligt humör pga störda retarden. Iaf, vid tolvslaget så stack vi till discot. Där hände en massa grejer. Nästan hela kvällen gick åt för jag skulle leta efter tönten som bara lämnade mig. Gick runt hela stället med en tjej som jag knappt kände, plus att jag var rätt snurrig. När jag väl hittade honom stod han där och snackade med ngn. Den personen brände mig med sin cigg, sa inte ett skit och jag blev skitsur så stack jag därifrån. Tönten ba ignorerade mig. Så tror ni fattade hur det gick efteråt .. allt blev misslyckat, från förfesten och hela discot. Inget roligt var det -_____- På morgonen så åt vi frukost och sedan checkade vi ut och körde hemåt. När vi kom fram till helsingborg lämnade jag mina grejer för att åka till malmö en stund. Vid 6,7 tiden så skulle vi ännu en gång äta ute. Vi var trötta på China Garden så vi hamnade på en turkisk restaurang. Maten var helt okej, men serivören var BÄÄST!
När vi kom dit så gav han oss menyerna, efter en stund kommer han fram.
Situation nr 1.
Servitören: Har ni bestämt er?
Jag: Nej, inte riktigt ännu ..
Servitören: okej, liten sekund.
Alla vi bara asflabba, whoot liten sekund?! HAHA.
När vi hade ätit upp våra huvudrätter så skulle han städa undan, sen han ställde tallrikarna skitkonsigt. Kände på mig att det skulle hända ngt. Sen tappade han en skål med sås och det kom på Ans skor. Givetvis så tog han papper och torkade upp det och så. Sen så gick An till toan för att torka bort det.
Situation nr 2.
Servitören: Shit, vad är det med mig. Det är första gången för mig. Shit. Tusen förlåt.
Omg jag DOG. HHAHHAHA.
Efter det hade vi beställt varsin efterrätt, jag och An beställe pannkakor medan Duong glass med frukter. Sen kommer han fram med efterrätterna.
Situation nr 3.
Duong: Ursäkta skulle det inte vara frukter i glassen?
Servitören: Jo, men den är slut .. hehe.
HAHHAHAHHAHAH, trodde seriöst att jag skulle kissa på mig. OFTA han nt säger att den är slut innan vi beställer de. Sen försöker han smita sig ur med hehe? HHAHAHAH OOMG, världens roligaste servitör!
Sen vi alla satt där och skojade. Vi tänkte typ när vi skulle få notan och betala så skulle ngn av oss säga; Pengarna är slut .. hehe och sen gå därifrån. HAHHAH OMG SÅÅ KUUL DET HADE VARIT! Dör varje gång jag tänker på det, haha jag vet att jag är lättroad.
Det var mitt påsklov, och overall hade det varit kul :) Nu är man tillbaka till skolan igen, men det är nt många dagar kvar! wiiee :D:D
På väg till Linh.