Talk to me ..

Det har varit en låååång dag. Dagen började med att vi såg klart filmen "Amadeus?" som handlar om Mozarts liv. Tro det eller ej men jag tyckte att den var rolig att kolla på :D Ni tänker säkert att jag är sån nöörd nu -____-' haha, men det skiter väl jag i ;) Sen hade vi ingen svenska eftersom vår lärare ska sluta, så vi fick ledigt sista lektionen med henne (Y) Istället för att typ bara chilla så stod jag och färgade min docka till tävlingen. Slutligen hade vi den SISTA kundmottagningen ever. Till skillnad från förra veckan så hade vi fullbokat! Kunderna kommer ju att sakna oss så dom var bara tvungna att komma en sista gång, hehehehe.

Mamma åkte iväg idag och kommer vara borta i en vecka. Har blandade känslor. Självklart är det ju skönt att va ensam hemma. Men tycker att det är synd att hon inte berättat om vart hon egentligen skulle. Hon sa vart hon skulle åka men misstänkte att det inte kunde stämma. Utan jag fick reda på det av andra om vart min mamma egentligen var på väg till! Snälla, hon är min mamma varför måste hon dölja saker? Det är ju bara dumt för jag kommer ju få reda på det förr eller senare .. Får väl ta ett snack med henne när hon kommer hem.

Läggdags för mig nu, så sleep tight ♥


18 jan.

Kollade precis på ett avsnitt av Paradise Hotel. Det var Catjas tur att lämna paradiset. Tråkigt, för det var hon jag ville se i finalen!

Anyways, skoldagen rullade på som vanligt. Psykologinkursen slutade och vi fick reda på våra betyg och vi gjorde även ett IQ-test. haha. Jag låg på runt 100 och det var genomsnittet så det var ju ändå bra! Fick bekräftat att jag inte är så trög som alla andra påstår att jag är! hihi :) Betyget jag fick på kursen gick mycket bättre än förväntat, asså tror faktiskt att hon skrivit fel lr nåt. Menmen jag är nöjd iaf!

Förresten har jag berättat att jag snart ska flytta? Nej tror nt jag har nämnt det. Kom på att det är lite mindre än en halv månad kvar tills vi flyttar och jag ser verkligen inte fram emot det. Inte alls! Men eftersom jag fortfarande bor kvar så måste jag väl go with the flow .. Vill bara flytta hemifrån så fort som bara möjligt! Det kommer dock ta ett år eller två .. men det får jag ta.

Aja ska sleeepa nu gott folk, bad nightmare! HIHI ♥

17 Jan.

Hejpåerdärute!

Summering av helgen:
- Fredag: Praktisera, älskling kom :)
- Lördag: Jimmys kalas, jobb, middag.
- Söndag: Väla, restaurang, fika.

Well, det var väl allt jag har gjort :) Imorn är det början på ännu en lång vecka. Längtar redan till helgen, haha sjukt. Ska måla mina naglar nu, så ha de bra. PUUUUSS ♥


"Jag besvarade på hennes känslor och sen blev mina känslor besvarade"

Hej.
Fick återigen sluta tidigare idag för att vår lärare var sjuk. Slutade redan vid tolv! Så jag, Annie och Kalina gick till stan för att käka, och till slut så blev det BOMB och för en gång skull inte Mcdonalds. Sedan skulle dom vidare till väla och jag bege mig hemåt eftesom jag skulle jobba. På jobbet var det helt ok. Trodde jag hade glömt bort allting, men nej alla kunskaper ligger långt inne i ryggraden. HIHI.

Jag fick även reda på att jag skulle tävla i skånemästerskapet. Tävlingen är skitsnart och jag fick reda på det idag. Gud, stress stress! Är inte alls inställd på att jag ska tälva och verkligen inte alls förbered inför nånting. Eller ska jag ändra mig och dra mig ur? NÄÄÄÄ, skoja bara! Jag har bestämt mig att jag ska tävla och sen får jag se hur det går med det. punkt slut. ska sova nu, hejdå.


I can't wait.

Dagen var ganska soft idag. Fick sluta typ en timme tidigare eftersom vi inte hade några kunder inbokade på kundmottagningen. Annars skulle vi inte slutat förrän vid fyra. Så det var nice! Efter skolan så gick jag förbi optikern och beställde glasögonen! Så om ungefär tio till två veckor kommer jag få dom! I can't wait :)

Imorn ska jag börja jobba igen, efter att varit ledig i en hel månad! Det har varit skönt att jag inte jobbat under jullovet men samtidigt ändå inte. Har spenderat rätt mkt pengar denna månaden. Pengar som gått åt till julklappar, klänningar och fester osv. Känner att jag börjar bli pank och inte nog med det så måste jag börja spara pengar också. Kan nt pengar börja växa på träd istället? Skulle varit mycket enklare då! (a) Jag kan ju alltid drömma hihi. På tal om de så ska jag gå och sova snart, så godnatt så länge. PUUUUSS ♥


Äntligen!

Blev klar med arbetet för någon timme sen. Jag fick de andras arbeten och fick sammanställa ihop allt i med att jag var den enda om inte var klar. Så det var inte lite jobb kan jag säga. Men skönt att det är klart nu iaf!

Som jag nämnde i förra inlägget, så skulle jag besöka optikern idag. Fick reda på att jag var närsynt med brytningsfel. Optikern sa att min syn var bra och det var inget tvång att använda glasögon. Men det underlättar för mig om jag börjar använda. Jag känner att det är bättre och skaffa det nu och ha dom när de verkligen behövs. Så jag ska dit imorn igen och beställa dom! Ihh!

Shit, klockan är redan tolv! Jag måste verkligen gå och lägga min nu för kommer bli en lång dag imorn! Sweet drems ♥


Pluggish ..

Första skoldagen var helt ok. Det var tur att jag inte hade någon psykologi imorse för annars skulle jag inte orkat att ha ögonen öppna hela dagen. Tog en tupplur dirket när jag kom hem från skolan, shiit måste sluta med det annars kommer det bli en vana. Inte bra alls.

Kollade precis på Paradise Hotel och yäääääs Dalin åkte ut! Gud vad snopet det måste varit för henne när ALLA ställde sig bakom Greta. Fan, hon var bara för skabbig, så hon förtjänade att åka ut hähä! PH kommer imorn och då är det dags igen för spännade "äventyr" :) Älska ♥

Nu håller jag på att skriva på mitt arbete som ska vara klart på onsdag och jag har inte börjat! Egentligen skulle arbetet vara inne innan jullovet men vi klagade på att vi hade för mkt så vi fick det framflyttat till efter lovet. Mitt mål var att bli färdig innan jullovet så jag skulle slippa och sitta och skriva på jullovet, men nej var knappast klar innan lovet och skrev inte ett enda skit under lovet heller. Så nu ordbajsar jag som fan för att få det klart, ihh! Sånt är livet när man skjuter upp det och gör allt i sista sekund. 

Imorn har jag heller ingen psykologi så då ska jag undersöka mina ögon -_____-. Känner att jag börjar se mycket sämre på längre håll och var bara tvungen och få det bekräftat om jag är blind eller nt :) Ska fortsätta skriva nu, så pusshaaje ♥


Back to school.

God kväll!
Jag har hunnit göra en massa saker i helgen. I fredags så var det utgång med Kalina, Freja, Phillipa och Marlene. Först förfestade vi hos Marlene, sedan så begav vi oss till tempel. Kom dit runt kvart över elva och trodde de hade öppnat men nej det hade dom visst inte. Så vi gick till Tapaz och tog några drinkar så länge:) Vid tolv så gick vi till tempel igen och det var inte så mkt folk. Men senare under natten så kom det alltfler folk. Var lite drygt i början men sedan började alla släppa loss på dansgolvet och då blev det plösligt mycket roligare :) Det blev en lyckad kväll! Hihi :)

Lördags åkte jag till Malmö för att spendera tid med älskling. Vaknade rätt sent så var inte framme förrän vid fem tiden. Vi tog en snabb runda på Entré. Jag hittade en väska på New Yorker :) Kände att jag behövde en ny väska nu när skolan snart börjar igen. Efter det så åkte vi hem och åt och sånt. Runt nio så åkte vi till hans kusin för att gratulera & hälsa på deras nya bebis. Awee, skitgullig var han även om han sov för det mesta ♥ Var där en stund och sen så begav vi oss hemåt. Laddade ner filmen 2012 för att vi skulle somna till den, men den var faktiskt bra så vi somnade aldrig :) hehe.

Idag var vi på Triangeln och kollade runt. Jag hittade skorna som jag velat ha sedan länge! Blev riktigt glad :D Ville köpa dom direkt när jag fick syn på dom, men ville se hur dom såg ut med jeans. Så får vänta tills nästa gång jag åker ner till Malmö igen, dvs väääldigt snart :D HIHI. Efter rundan så gick vi och käkade på China Garden. Vi beställde tre rätter för vi ville testa dom, och självklart blev man fullproppad! När vi var klara så älsk bara "Jag är såå mätt så jag blir yr" HAHAHAAHA, det lät så kul speciellt när han sa det på viet :D

Nu sitter jag här och har ångest för det är sista dagen på jullovet .. Overall har det varit ett bra lov med massa kul och skoj & vill bara inte att det ska ta slut :| Men det roliga måste ta slut någon gång . Om ett par timmar så måste jag gå och lägga mig för att kunna vakna imorn, blääa . Back to school again i guess. Aja, ska ta en varm dusch nu innan jag går och lägger mig. Hoppas ni har haft det lika skoj som jag har haft under lovet och godnatt så länge ♥ 

                      

                       

                      
           Några ego bilder innan Tempel i fredags ♥ Fler bilder kommer snart.


"Om några år ska jag se hur långt du har kommit, titta ner på dig och sen spotta på dig .."

Jag vet nt var jag ska börja .. de senaste dagarna har jag inte känt igen mig själv. Har inte kunnat sova normalt, det har tagit flera timmar innan jag får några timmars sömn. När jag väl somnat så drömmer jag mardrömmar, riktigt hemska till och med. Vanligtvis brukar jag somna efter fem, tio minuter efter att jag lagt mig i sängen. Aldrig, aldrig brukar jag komma ihåg mina drömmar heller. Det är något konstigt med mig, nt likt mig alls. Något känns riktigt fel och jag vet inte vad det beror på. Känner mig sjukt frustrerad över att inte veta vad felet är. Under dessa dagar har jag även tänkt på vad jag vill med mitt liv, vad kommer att hända efter studenten, ska jag plugga jobba eller resa? Massa tankar flyger runt i huvuet och dom gör så jag får äckliga huvudvärk :| 

När jag läste mitt senaste inlägg så har jag tänkt igenom och kommit fram till att 2009 inte varit sådär superbra som jag trodde. Mycket har hänt, en massa drama hit och dit. Har verkligen inte mer ork för sånt längre. Allt detta kanske är ett tecken på att jag behöver en förändring i mitt liv? Känner mig allmänt sliten, trött på mitt liv & har inte någon ork till något alls längre och framförallt uttråkad .. ?

Jag vill göra 2010 till ett av dom bättre åren i mitt liv. Vill kunna om ett par år kolla tillbaka på tiden och tänka att "2010 var definitivt ett jävligt bra år" Känner om jag ska kunna lyckas med mitt mål så behöver jag förändra på en hel del saker i mitt liv redan nu. Det kommer absolut inte vara lätt och det kommer ta tid, men tror verkligen att det är vad jag behöver just nu! Vill göra något för att vända på mitt liv. Vill inte känna mig så deprimerad redan vid arton år ålder ..

Väla.

Glömde skriva igår, men gör det idag istället. Bättre sent än aldirg, right?

Anyways klockan ringde vid elva och då var det dags att stiga upp. Kändes som om klockan var typ sju. Vanligtvis brukar jag gå upp vid ett, två tiden (A). Har verkligen vänt upp och ner på dygnet, it's not good. Freja & Kalina var redan på knutan när jag kom dit, sen så tog vi bussen mot väla. Hittade en tröja, ett par trosor & present till en anonym person :) Det blev mkt snack om vad vi hade gjort under jullovet och specillt nyår :) Det var ett tag sen jag umgicks med tjejerna och det var väldigt treevligt, men som sagt vi träffas ju när bajsskolan börjar igen! Det var väl i princip det jag gjorde igår, hihi ♥

               

                                                Tröja: Gina Tricot
                                                Underwear: H&M


Yes, i am alive.

Hej.
Det har varit ett bra tag sen jag skrev, i know. Det har redan hunnit bli 2010! Det är helt sjukt hur tiden bara rinner iväg så jävla fort. Jag har knappt hunnit smälta ihop allt som hänt under förra året. Shit! 2009 har varit ett bra år, har varit med om en hel del härliga stunder samt även mindre roliga stunder.

Saker som jag har gjort under 2009:
- Började övningköra.
- Fyllt hela 18 år :)
- Tagit fucking körkort!
- Krockat, vare sig jag ville de eller ej så har jag faktiskt krockat .. men sch säg nt till någon!
- Skadat min vänstra hand och därefter fått bränmärken som kommer vara kvar resten av mitt liv :|
- Skadat högra handen och den har blivit helt cp .. (Jag och mina händer ncnc -____-)
- Haft mysiga stunder med älskling <3, men även tråkiga ..
- Tråkiga, roliga, hemska men framförallt underbara stunder med nära och kära, ni vet vilka ni är :)

Jaa, kommer inte på så mkt mer .. det är i alla fall en liten del av vad jag har hunnit med och göra under årets gång :) Hoppas verkligen på att 2010 kommer bli ett så mkt bättre och roligare år :) Joo det kommer det att bli för tar nämligen STUDENTEN :) Längtar som fasen!

Well, om några dar så börjar plugget igen och jag vill inte! Eller vill träffa kompisarna igen men vill inte ha något av det andra som skolan har att erbjuda. Jullovet har gått rätt fort faktiskt, har gjort en massa roliga grejer :) .. som jag sent kommer glömma men även annat som har hänt också.

Ett av nyårslöftena är att bli mer aktiv på bloggen, hehe :) Har inte varit såå yeah you know ...... x) Men vi får se hur det blir med det! Ha de bra därute, puss ♥