261109

Det var varit en ganska soft dag i skolan :) Hade ingen matrialkunskap så hade fettesovmorgonen idag, sköönt ! Jag och Freja gjorde ve Saras hår till vårt projektarbete. Hon skulle bli av med sin utväxt och få en röd slinga till sitt blonda hår. Det blev riktigt snyygt (Y) Sedan skulle vi ha matrialkunskap del 2 och då fick vi tillbaka våra prov som vi gjorde förra veckan. Det gick väl bra :) Sedan skulle Annie, Freja och jag simma bege oss till simhallen efter skolan. Vi kände att det behövdes lite motion. Haha och det gick väl rätt bra. Märker att jag behöver verkligen röra på mig mer .. blev redan trött efter några längder, hehe . Men det ska bli en ändring på det! (Eller jag ska försöka iaf .. ) Sen jag har kommit hem så har jag hunnit tagit en låång tupplur och kollat på Paradise Hotel. Nu sitter jag här, skitpigg och vet inte vad jag ska göra .. rastlööös kan man säga. Ska nog kanske ta och rensa min garderob om jag pallar för det är kaaos där inne . Ha de bäst, puss ♥    


251109

Hejsan.

Har haft riktigt ont i min handled och på grund av det så har jag inte orkat blogga. Berättade ju att jag skulle gå och kolla på den igen och denna gången sa dom att jag inte alls får klippa eller jobba på två veckor! :| Så hela denna veckan har jag undvikit att göra de praktiska grejerna i skolan och plus så har jag varit tvungen att ta ledigt från jobb också. Känns lite suurt att jag har börjat känna av detta redan nu, tänk sen om jag ska börja jobba som frisör på heltid? :/ Men förhoppningsvis är detta bara något tillfälligt, eller det måste! För det är bl.a. detta yrket jag vill hålla på med i framtiden :)

Anyway, jag har hunnit göra en hel del de senaste dagarna :) Jag har bland annat varit på bio med älskling och hans bror och tjej och vi har kollat på NEW MOON :D Såg den i söndags i Malmö och vi hade redan köpt biljetter i förväg för vi var rädda att biljetterna skulla ta slut :)

Den var bra, men om jag ska vara ärlig så  tycker jag faktiskt att Twillight var lite bättre. Hade väl för många förhoppningar tror jag. Jacob är så snygg i New Moon men ingen slår Edward ;) Han är såå snygg, hehe :) Längtar redan till nästa! 

           



Give me a break

Klockan har redan hunnit bli lite över tolv och jag sitter fortfarande uppe och nördar -____- Shiiet, man blir lätt beroende :) Skulle egentligen hunnit med och skriva lite på engelskan men har inte skrivit ett enda ord .. PANIK!

Min handled som jag har nämnt om tidigare har blivit värre nu .. trodde det skulle gå över men så börja den bli cp för någon dag sen IGEN .. Nu kan jag knappt vrida eller bära något med handen, känner mig helt handikappad. Kuul att det är högerhanden också ! Så ska boka tid igen, så kommer antagligen inte jobba imorn. Får väl va hemma och börja skriva på arbetet istället. pallaintemedplugglängre. puss.


171109

Hej.
Som ni har märkt så har jag varit lite off den senaste tiden. Har inte haft någon alls lust att blogga. Inget speciellt har hänt, kanske också därför jag inte haft lust och blogga? Som vanligt har vi en massa plugg som skall göras vare sig man vill eller ej .. Just nu längtar jag sjuuuukt mycket till jullovet ! 32 more days to goo .. yey ?!

TA DIG NÅGONSTANS!

Kom hem från jobbet trött och sliten och sen när jag kommer hem så får jag reda på något som gör mig så jääävla arg. Fattar inte hur hon kan ens kan tänka sig den tanken? Först trodde jag att hon skojade men fan hon var helserisöös? Det var det som var det sjuka. Det enda hon gör är att tänka på sig själv. Ser allting från hennes perspektiv och aldrig ifrån någon annans. Vill bara härifrån så fort som möjligt. bort från henne. Bryr mig inte hur det kommer bli senare, det enda jag har i huvudet nu är att jag vill bort så fort som möjligt. Om det inte blir så som jag har tänkt mig så får jag väl hitta en annan lösning på ett eller annat sätt. Kan verkligen inte beskriva med ord hur arg jag är just nu. Brukar vanligtvis aldrig bli såhär men när jag fick reda på det, så kunde jag bara inte låta bli. Är inte bara arg just nu utan känner mig samtidigt jävligt sviken .. som sagt om det verklign blir så .. så kommer det aldrig bli detsamma som förut ..

Very unnecessary

Gick inte till den sista lektionen idag .. och det var inte för jag skolkade. Utan skulle iväg till vårdcentralen för hade bokat tid tidigare på morgonen. Fick vänta nästan en halvtimme innan läkaren kom? Drygt var det. När läkaren väl var på plats så ställde han några frågor och kände och klämde .. och så kom han fram till att jag hade ledinflammation? Inte hela haden utan bara den senan vid tummen om jag lyssnat rätt. Så sa han att det skulle gå över efter en tio dagar. Hoppas han har rätt för börjar får mer ont för varje dag :| Förmodligen hade jag ansträngt den leden för mycket när jag klippt och så. Så får försöka inte anstränga högerhanden så mkt då. Fick med mig hem smärtstillande, tror inte att det kommer hjälpa så mkt men men .. Ångrar nu att jag gick dit överhuvudtaget, besöket hjälpte inte mig ett dugg? Onödigt.

På tal sånt så ska vi snart vaccineras. Skrev på att jag skulle ta den men börar tveka lite nu efter att man läst om alla biverkningar och sånt. Det är ju inte lönt att ta vaccinet om man kanske blir sjukare än om man blir smittad och får influensan? Kommer ångra mig sjukt mkt om jag väl blir smittad bara för att jag inte tog det jävla vaccinet .. jobbigt värre. Det är några dagar kvar tills dess så får fundera lite ♥


Plugget börjat igen.

Hi.
Hade fullt upp i helgen så hann inte blogga, sorry :) Var ute i fredags på Pascha och det var helt ok. Börjar tröttna på stället som fan :| Musiken börjar bli sämre och sämre också . Sen lördagen så var man bakfull för gårdagen, och tur att jag började vid fem annars skulle jag nog inte kunnat gå upp ur sängen :/ Jobbade till elva sen kom jag hem och däckade direkt :) Höstlovet avslutades med att jag jobba från två till åtta på söndagen. Overall har det faktiskt varit ett händelserikt höstlov :) Till skillnad från de andra loven jag har haft. Så det har varit nice x) 

Nu är det redan måndag och skolan börjat igen ... Dags för nedräkningen till JULOOVET :) Längtar som fan dit! Ska ta och plugga lite nu, har redan en massa plugg till denna veckan -______- loooove from me ♥  

Bilder från i fredags (: