Overexcited!

Glömde berätta vad jag gjorde häromdan !!! Jag har nämligen beställt en Iphone 4! Var så jävla ivrig när jag skulle beställa så råkade beställa två stycken -___-' Det har jag ju råd med? noot. Så jag fick ringa och avbeställa en av dom. Snacka om att jag är glaaad :D Det var fan på tiden, min nuvarande telefon är totalt fucked up. Har haft den i snart två år nu och är förvånad att jag inte tröttat på den. Brukar byta mobil efter typ ett år menmen. Hejdå Sony ericsson och weeelcome Iphonee, min blivande älskling :) Min riktiga älskling blir ersatt av en pryl, hähä :)

Vad har annars hänt? Inget speciellt faktiskt, eller jo vädret. Ena dagen så är det ändå ganska soligt andra dagen så storhaglar det och tredje dagen så blåser man nästan bort ?! Vafan, bestäm dig vädret om hur det ska bli så man åtminstone vet vad man ska ha på sig.

Ska kolla lite film nu, säger godnatt så länge ♥


19 oktober.

Sitter nu framför datan efter en varm dusch. Dagen har rullat på som vanligt, hade två klippningar varav en ville ha en mohawkfrisyr, tycker att det är skitcoolt att han vågar en sådan frisyr :)
Varning, nu kommer jag gnälla lite;

På senste tiden har jag sovit dåligt om nätterna och jag vet vad det beror på .. men FUCK det är skitsvårt att komma ur det. Alltid efter jag ätit när jag kommit hem från jobb så lägger jag mig i sängen och kollar tv .. och vad händer då? JO, jag somnar alltid! Det är ju inte så att jag sover en kvart eller nåt utan minst en timme och då har jag skitsvårt för att somnna när jag verkligen borde göra det. Så kommer till jobb och storjäspar och bara vill hem och sova. Så faan det har blivit en vana nu. Jag vet att jag borde sysselsätta mig med något som tex. dra till gymmet men palla inte det blir för mörkt när man kommer hem men det vore skitbra ifall jag orkade ta mig till gymmet! Ska försöka ta med träningsväskan till jobb så jag kan dra direkt efter, men får se hur det blir med det. Ska kolla på jersey shore nu, så peaace ♥

16 oktober.

Ehhm jag börjar med att ta tillbaka det jag sa i förra inlägget .. bloggen kommer nog inte vara i så aktiv som jag hade tänkt mig. Jag vet, borde inte lova grejer som jag inte kan hålla men det var värt ett försök i alla fall :)
Just nu är jag på jobb .. helt ensam. Hittills har jag inte haft något att göra men om någon halvtimma så ska bla min lillebror och övriga släkten komma och klippa sig. Så kommer gå ifrån med massa grova svarta småhår som kommer fasta överallt och dessutom kliar de som in i.
Senare vid fem tiden så drar jag vidare till nästa jobb, ska börja jobba extra på restaurangen varje lördagar nu framöver. Chefen ringde mig och sa att de behövde extra personal och jag tänkte varför inte? Tjänar ju extra pengar och det är alltid bra :)
Ska packa ihop nu för de småhåren kommer jaga mig snart -_____-