31 mars.

Idag på restaurangen så kom Reza från idol in och käkade. Det var ändå kul att en "kändis" har väljer och äta just på vår restaurang. Haha ville bara berätta detta, så det var allt för idag. Mobbat jag vet :) puss.

18 mars.

Äntligen har jag fått min efterlängtade studentmössa! MEN den kronan som jag beställde kom inte med, så vi ringde dit och så skulle dom fixa det. Annars ser den ut som den ska :) Beställde även champagneglas och visselpipa. Nu när man har fått mössan så längtar man ännu mer till studenten !!!
Idag har jag varit på salongen. Övade på mamma inför gesället, så det är någorlunda på G. Imorn är det ännu en dag på salongen och då har jag lite mer och göra, alltid kul :)
Har varit en lång dag så ska sega lite framför tv:n innan jag ska sova, så dröm sött ♥

15 mars.

Hejsan alla där ute :)

Idag har det bara varit en helt vanlig dag. Hade engelska redovisning och det gick väl hyfsat, i think. Efter skolan stack jag till gymmet och tränade, hade ångest för allt skit jag hade ätit i helgen. Kom hem och tog en liten tupplur. Sedan vid åtta så färgade jag min kusin. Det blev inte så lyckat och jag fattar inte varför, har ju använt deras märke innan och det blev bra de förra gångerna men visserligen inte denna gången. Ska dit och fråga dom imorn .. bajs.
Imorn har jag fettesovmorgon för vi har ingen svenska. WIIE :) ska bli skönt att få sova ut.
Annars så känner jag mig smått stressad över olika saker. Först och främst så måste jag ta tag i gesället som jag ska göra i maj. Gesället är typ ett test som frisörer kan göra för att visa att man är en godkänd utbildad frisör. Det är nästan som att ta körkortet, först ska man klara en teori del och sen en praktisk del. Så måste börja öva på mina modeller och det är snart, PAANIK.
En annan grej är att jag har inte börjat leta efter balklänning .. medan nästan alla i klassen har gjort det. Alla ba frågar hur ens balklänning ska se ut, sen jag ba eeehh vilken balklänning ? har inte ens börjar leta?! Har iaf bestämt mig att jag ska ha hittat en innan vi börjar skolan efter påsklovet, annars drar jag inte till balen punkt slut. Något har jag planerat iaf, haha :)
Just nu sitter jag bara här och gör ingenting, för blev dissad av en viss person .. hmm? .. ah whatever jag kanske överreagerar .
Avslutar med att säga GRATTIS TILL LINDA PÅ HENNES 18-ÅRSDAG ♥ Ha de bra, puss.

4 mars.

Heeeej.
Det har varit heelt underbart väder de senaste dagarna. SOL SOL SOL! Det gillar vi :) Fast det är ändå svinkallt ute, men whatever bara det är ljust ute så är jag nöjd. Längtar riktigt mkt till sommare nu!

Idag var jag på praktiken och gjorde seriöst ingenting. Eller joo .. satt och läste alla skvallertidningar vi hade. Kollade på klockan i princip var femte minut, dryyygt som fan! 

Imorn blir det full rulle. Börjar lite senare, så börjar dagen med ett träningspass med Lien och sedan ska vi käka kiinamat på restaurangen innan jag drar till salongen. Sen har jag väl lite och göra där :) Älskar fredagar för då luktar det heeelg :)

 Ska ta och duscha nu, så vi hörs snart i guuess. pusshaje ♥